Fiți pe pace Domnule Prezidente! Veți ”câștiga” și alegerile următoare! (pamflet a la Radio Erevan)

Din 1992 încoace un personaj a participat cu răsunătoare succesuri la mai multe serii de alegeri, reușind să ajungă în vârful ierarhiei statului român. Vârful carierei sale politice s-a înregistrat în 2007, când a fost suspendat din funcția de Președinte al României și a reușit în urma Referendumului pentru demitere să obțină un soi de vot de încredere cifrat la 74,48% prin care votanții și-au exprimat dezacordul în privința demiterii sale.

În calitate de Președinte a încercat și a reușit parțial să influențeze alegerile care au avut loc din anul 2008 până în zilele noastre. Chiar și la alegerile locale din acest an, influența Președintelui a fost una covârșitoare: a reușit să determine un vot negativ tocmai împotriva sa, atât din cauza imixtiunii sale în deciziile Guvernelor, cât mai ales din cauza efectelor negative ale acestor decizii asupra nivelului de trai al populației. Carevasăzică a câștigat alegerile, dar pentru adversarii politici… ca într-un banc de la Radio Erevan.

Pentru a avea ”succesuri” depline și la alegerile care urmează, a început să scoată dosare și condamnări și își asmute acolițiimuște să mai poată ciupi vreun vot sau două… Continuați, ”Domnule Prezidente”, victimizarea v-a adus succesuri întotdeauna, de ce n-ar aduce și pentru alții? 😛

Despre Ciprian Bojan

Profesor la ţară
Acest articol a fost publicat în Personal, politic și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Fiți pe pace Domnule Prezidente! Veți ”câștiga” și alegerile următoare! (pamflet a la Radio Erevan)

  1. ellyweiss zice:

    Eu cred ca individu’ asta (ca e dezumanizat total), nu viseaza decat razbunari, sange, puscarie…toate pentru altii. Eu as vrea sa inceapa sa le viseze si pentru el. Ca sa se obisnuiasca… Ceva gen impachetarile cu namol 😉 :))
    Cat sa mai mearga jocul cu batul printre gard??

  2. Pingback: România între băs și contrabăs | Blogu' care va să zică…

  3. Pingback: Băsul și pilda talanților | Blogu' care va să zică…

  4. Pingback: Desoperirea acoperitului și prostia Băsului | Blogu' care va să zică…

Lasă un comentariu