În țara penalilor buni- dialog pe Facebook cu Marian Godină

Am intrat, aproape involuntar în dialog cu celebrul personaj, care a scris pe rețeaua de socializare postarea din fotografia de mai jos:

godinaIar eu i-am răspuns prin comentariul de mai jos:

”E trist să susții DNA și nu cetățenii, dacă împotriva acestora s-au făcut abuzuri din partea DNA. Cred că menirea Dumneavoastră este să susțineți legea, așa cum e aceasta, nu vreo instituție sau alta. Tot DNA a instrumentat cazul Dan Radu Rușanu, arestat preventiv, cercetat, trimis în judecată apoi achitat, ca să dau doar un exemplu.
Să înțeleg că nu vă pasă dacă mâine DNA mă ridică de pe stradă, după denunțul unui părinte că aș fi luat acum 10 ani 1000 de lei șpagă pentru a le trece clasa odraslei lor, cu dificultăți la învățătură și purtare și, care azi, după ce a intrat în combinații cu diverși interlopi își recunoaște fapta, scapă cu o pedeapsă mai ușoară, apoi își aduce aminte de o presupusă șpagă? (da, sunt profesor, cred că v-ați dat seama)
Cu ce sunt, așadar mai buni ”penalii” folosiți de DNA pentru condamnarea celorlați ”penali” care au alte puncte de vedere decât ale instituției amintite? Cine poate trasa o linie clară și echivocă între ”penalii buni” și ”penalii răi”. Doar DNA? Pe bune? Atunci, somn ușor!”

Pe noi ne mai apără cineva dacă vom fi abuzați? Domnul Godină nu vrea asta! El vrea domnia totală și discreționară a DNA! Ce facem oameni buni?

Publicitate

Despre Ciprian Bojan

Profesor la ţară
Acest articol a fost publicat în Personal, politic, Social. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s