PartySnap pentru prieteni

De curând am hotărât alături de câțiva prieteni să deschidem o filială a asociației de pescari în comuna noastră, tocmai datorită așezării centrale a comunei pentru zona noastră de interes, dar din cauza distanței mari față de reședința de județ, am hotărât că n-ar fi rău să putem ajuta pescarii interesați să-și procure permisele de pescuit și carnetele de membru al asociației, direct de la filială. Frumos, curat, dar mai ales lipsit de cheltuieli inutile cu deplasarea până la centrul de județ, filiala ar urma să aibă în jur de 150 de membri, din care vreo 30-40 sunt de vârste apropiate cu noi.

Și, cum din partea autorităților locale avem sprijin privind un sediu, iar băieții sunt deciși să mergem pe drumul ales, ne-am gândit să facem un mic sau mare-  vom vedea- bal al pescarilor, pe modelul balurilor vânătorilor. Petrecerea poate însemna găsirea unei locații gen cămin cultural și angajarea unei firme de catering, sau închirierea unuia din cele două restaurante din comună. Bucatele vor fi aproape exclusiv din pește, iar decorurile se vor alege cu atenție, tema principală va fi peștele, pescarul și pescuitul, iar glumele și poveștile pescărești vor fi rostite tare la un microfon, să audă toată lumea. Secretele pescărești, despre marile capturi, nenumărate, de altfel, vor fi păstrate cu sfințenie până la Sfânta și Marea Dezlegare a Limbilor, dată de aromatele și întru tot ispititoarele băuturi ce se vor servi la acest eveniment.

În mijlocul invitaților va trona un ecran interactiv, care va surprinde tot ceea ce se poate surprinde la un astfel de eveniment. Fotografiile evenimentului vor fi completate de teme de fundal legate de pescuit sau de mediul acvatic: stuful, sălciile, marile capturi și două-trei sirene care să admire marea captură virtuală, bărci pneumatice sau bărci rapide cu motor în care să se așeze-tot virtual- prietenii pescari sunt câteva idei pentru un Partysnap reușit pentru prietenii noștri.

PeartySnap

PeartySnap

Desigur, unul din elementele fundamentale pentru reușita petrecerii va fi prezența celor mici, cei care vor deveni, de fapt personaje principale ale petrecerii, deoarece pescuitul sportiv este o activitate care se va răsfrânge asupra generațiilor următoare, cu condiția să avem grijă de resursa piscicolă.

Copii

Copii

Pentru a ne cunoaște mai bine, fiecare membru al filialei va trebui să apară în fotografii, alături de numele sau porecla pe care o are, care vor fi inscripționate pe fotografii, iar după tipărire vor rămâne la filială pentru posteritate… Fotografiile nu trebuie să fie ”oficiale”, se va putea poza și în grupuri restrânse, după preferințe și afinități.

grup vesel

grup vesel

Sper din suflet ca demersurile noastre să capete un răspuns pozitiv și să putem deschide o pagină de Facebook cu astfel de fotografii de la petrecerea de deschidere a filialei noastre.

Articol participant la SuperBlog 2016

Despre Ciprian Bojan

Profesor la ţară
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la PartySnap pentru prieteni

  1. dan zice:

    O poza cu cea mai mare captura! Un somn gigant. Misto ideea.

  2. Pingback: SuperBlog | Proba 13. PartySnap – O nouă dimensiune a divertismentului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s