O oază de liniște în mijlocul junglei urbane

În numeroase rânduri știrile despre Bucureștiul cel aglomerat ne bombardează. Aproape că nu este zi să nu auzim sau să citim știri despre asta. Și totuși, veți fi de acord cu mine că toată aglomerația și sufocarea pe care o resimte capitala și locuitorii săi nu pot umbri farmecul aparte al acestui oraș, ”parfumul” său aparte, care îl face atât de iubit de cei care îl vizitează.

Și, cum timpul costă bani, iar aglomerația Bucureștilor necesită momente de liniște și relaxare între deplasările pe care le efectuăm în oraș, este nevoie ca pentru o cazare în Capitală nu trebuie făcut rabat de la calitate. Dar oare este posibilă o cazare unde raportul preț-calitate-locație să fie de nerefuzat? Ei bine,da! ”Residence Hotels” oferă servicii deosebite la prețuri ”ridicol” de decente având două opțiuni interesante de de cazare în București : ”Hotel Arc de Triomphe” și ”Hotel Domenii Plaza”, ambele situate ”în buricul târgului”, cu facilități excelente de acces, cazare, servicii deosebite.

În  ”Hotel Arc de Triomphe” există numeroase săli de conferințe, spa cu masaj, jacuzzi și saună, camere confortabile, restaurant, iar pentru fiecare rezident al hotelului, o serie de facilități deosebite, precum: tururi de agrement, servicii de transfer spre și dinspre aeroport, servicii de secretariat, spălătorie pentru haine cu serviciul realizat în ziua respectivă ș.a. Încă din holul hotelului te întâmpină o atmosferă caldă, intimă, decorul fiind o combinație foarte reușită între clasic și modern, o reverență la adresa persoanelor care trec pragul acestui așezământ.

Sală de conferință

Sală de conferință

Camerele și cu dotările pe care le oferă acest hotel, ne dau impresia că am fi un fel de răsfățați: de la televiziune, internet, biroul de lucru la patul dotat cu lenjerie de calitate deosebită, o baie spațioasă și dotată complet sunt alte argumente care ne pot determina să alegem fără ezitare acest hotel deosebit.

Cameră standard

Cameră standard

Un alt argument de nerefuzat este spa-ul, o oază de liniște și relaxare, cu un personal calificat, prompt și binevoitor, unde răsfățul sau nevoia de îngrijire sunt satisfăcute la un standard de invidiat pentru multe alte locații care dețin astfel de dotări

Relaxare totală

Relaxare totală

Restaurantul oferă, de asemenea, o servire de înaltă clasă, cu preparate pe toate gusturile, chiar și pentru cele mai rafinate. Băuturile respectă o etichetă înaltă și denotă faptul că personalul are cunoștințe temeinice în acest domeniu.

Masă 8 persoane

Masă 4 persoane

Facilități asemănătoare oferă și ”Hotel Domenii Plaza”, situat de asemenea în zona centrală a orașului, și păstrând cu strictețe eticheta impusă de ”Residence Hotels”, iar îndemnul pe care ni-l propun cei de la ”Hotel Domenii Plaza” este să îndrăznim să fim romantici. Ați putea refuza una ca asta?

Un îndemn cât se poate de cald și de uman, mai ales că doar astfel de clipe ne fac mai frumoși. Nu-i așa?

Vizitați și... rămâneți!

Vizitați și… rămâneți!

Despre Ciprian Bojan

Profesor la ţară
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O oază de liniște în mijlocul junglei urbane

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 6. Turist în București, oaspete la Residence Hotels

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s