Îndemn la călătorie

N-am să spun o noutate când am să afirm că marea problemă a omului e lipsa timpului. Cu toate că distanțele s-au ”micșorat” datorită progresului tehnologic, iar timpul ar trebui să nu mai fie o problemă. Și totuși, o cale de a nu ”pierde vremea”, de a nu avea impresia că am făcut lucruri inutile, este de a ne ”umple timpul” cu diverse activități care să ne aducă satisfacții, fie după orele de program la serviciu fie la sfârșit de săptămână.

Astfel de escapade de scurtă durată pot însemna pentru familie un mod plăcut și util de a petrece un week-end sau o mini vacanță în locuri deosebite. Deși pare destul de puțin accesibilă, ba chiar costisitoare, o astfel de călătorie a devenit accesibilă pentru locuitorii orașelor cu aeroporturi și pentru zonele limitrofe. Spre exemplu, compania de transport aerian Ryanair, are în portofoliu zboruri spre cele mai interesante destinații din Europa, la prețuri excelente.

Dacă ar fi să exemplificăm, un zbor de la București spre Milan Bergamo în perioada 18-22 noiembrie (adică de vineri 22 noiembrie până marți 22 noiembrie) costă câte 7,99 Euro/persoană dus și 7,99 Euro întors, ceea ce înseamnă 15,98 euro, adică un cuplu ar putea vizita timp de patru zile orașul Milano cu 150-200 de Euro, în funcție de cazare și de apetitul pentru suveniruri.

Zboruri spre Milano Ryanair

Zboruri spre Milano Ryanair

O situație asemănătoare o reprezintă oferta din noiembrie către Atena. Aici zborul pentru o persoană poate ajunge în perioada 12 noiembrie (sâmbătă) 15 noiembrie (marți) la doar 22,98 de Euro! O ofertă imbatabilă și, trebuie să recunosc, foarte tentantă

Zboruri spre Atena Ryanair

Zboruri spre Atena Ryanair

Pentru Berlin în schimb, oferta este inegalabilă: 9,98 Euro/persoană, spre exemplu între vineri 11 noiembrie și luni 14 noiembrie!

Zboruri Berlin prin Ryanair

Zboruri Berlin prin Ryanair

Iată așadar, că accesibilitatea privind călătoriile cu avionul e o realitate. Puteți găsi mai multe oferte pe pagina companiei, pentru a vă alege un city break low cost, de care să vă amintiți cu plăcere. Pe de altă, parte, compania are facilități în privința bagajelor, a costurilor zborurilor cu copii, a călătoriilor Business în Europa ș.a.m.d.

Un astfel de portofoliu al acestei companii low cost nu poate fi decât un îndemn sincer la călătorie. Călătorie plăcută! 🙂

Articol participant la SuperBlog 2016

Despre Ciprian Bojan

Profesor la ţară
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Îndemn la călătorie

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 2. Ryanair, alegerea perfectă pentru un city-break low cost

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s