Lumeee, lumeeee, săriți să ajutăm Băsu’!

În ultimele zile preș’dintele a făcut câteva acțiuni, curat ”constituționale” în scopul a-și repune la dispoziție armata sa de pupăcioși și pupăciști portocalii, care din lipsă de locuri călduțe și sinecuri grase, e gata-gata să se risipească și să dezerteze la dușmanu’ ”statului de drept” și al instituțiilor ”statului”. Asta însă a implicat însă un efort atât de mare încât nu știu cum poate să mai reziste la atâta stress….

Da, bietu’ băs, pe lângă funcția de preș’dinte al PDL , acum a devenit consilier de imagine, purtător de cuvânt și consilier politic cu rol de strateg al aceluiași partid… Și zău nu mai poate!

El deja e preș’dinte la Românica, mai e locțiitoru’ lu’ Merkel, Barrosso și Obama p-acilea, preș’dinte al Curții Constituționale, CSM, ANI, CNA; Procuror General, Procuror Șef la DNA, Director al SRI, SIE, STS, ocupat omu’, ce mai… Știu, știu, ”instituțiile statului” sunt conduse de niște oameni pe-acolo, dar toți, fără excepție nu sunt decât locțiitorii băsului…

Așadar, trebuie să-l ajutăm să-i mai luăm din responsabilități!

Publicitate

Despre Ciprian Bojan

Profesor la ţară
Acest articol a fost publicat în cultural, Personal, politic și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Lumeee, lumeeee, săriți să ajutăm Băsu’!

 1. Doru zice:

  Votat cu sete și fără grija cvorumului!

 2. La 17 ani de când a început să interpreteze rolul care i-a adus celebritatea în cunoscutul serial „Xena, prinţesa războinică”, Lucy Lawless adoptă în prezent ţinute mult mai feminine, care o situează pe actriţă la mare distanţă de eroina periculoasă gata să se ia la luptă până şi cu zeii.

 3. elly weiss zice:

  L-am scapat de toate! 😉 :)))
  Vad ca, pana acum, la toti ne e mila de el saracu’. :)))
  Bun poll!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s