E campanie: Băselică se confesează! :)

În campania electorală pentru Referendumul privind demiterea Președintelui României s-au spus muuuuulte! Prea multe ca să nu ne dăm seama… L-am crezut pe Prezidente ca fiind intelighent… Îmi cer scuze că am crezut asta! 😉 Iată niște destăinuiri traduse pe un limbaj mai simplu și mai direct:

”Nu este cinstit să ceri unui președinte să mai aibă 50%+1 după 8 ani și după o criză”… ”Adică, altfel spus zice: ”Îo îs nașpa, chiar o recunosc, da’ aș mai sta nițel p-acilea”! Alo, Prezidente-ule, io nu ți-am cerut 50%+1 după nimic, ci doar ți-am cerut și chiar ți-am urat un călduros ”Bine, pa”! Dacă erai așa bun, nu ziceai nimic, nici nu te contesta NIMENI! Și asta cu… ”după 8 ani”, uite că prin Marea Britanie după vreo 60 de ani nu huiduie cineva regina… Deci… Pa, zic!

”Luați mâna de pa Justiție”! Aoleo, zic, da’ până acu era a lu’ mata și o vrei neatinsă? ”Cei din PDL erau supărați pe mine că existau prea multe arestări din PDL”… Deci și pedeleii lu’ mata știau ceva… Deci mata erai Jupânu’ de care și cele mai fidele slugi tremurau, asta vrei să zici???

”Să nu mi-o reproșați mie pe Udrea sau pe Anastase”! Allooooo! Nu io le-am pus în foncții, nici la PDL nici la Guvern nici la Parlament! ”Legea Pensiilor s-a revotat în Parlament”. Pă bune??? Iaca ia: http://www.gandul.info/politica/plenul-camerei-a-decis-nu-se-reia-votul-la-legea-pensiilor-7349634 Deci, ghici ghicitoarea mea, cine minte???

”Veniți la vot”, ”Ba nu venim”, spun cei mai aprigi susținători ai Băselimii Tale! http://www.libertatea.ro/detalii/articol/strategie-pdl-ziua-referendumului-404675.html

”Mi-am făcut datoria față de români”! Ai pă bune: în sănătate http://www.dcnews.ro/2011/04/%E2%80%9Dreforma%E2%80%9D-sanitara-face-victime-doi-mor%C8%9Bi-in-fa%C8%9Ba-spitalelor-inchise-la-1-aprilie/ în sistemul de pensii http://nou.zhd.ro/article/curtea-constitu%C5%A3ional%C4%83-decis-pensionarii-impozita%C5%A3i-abuziv-%C3%AE%C5%9Fi-pot-primi-banii-%C3%AEnapoi în Educație http://www.gandul.info/news/rezultate-bacalaureat-2012-judete-si-rezultate-bac-2012-bucuresti-pe-edu-ro-9828562, în economie http://www.ziare.com/economie/crestere-economica/economia-romaniei-a-scazut-cu-1-2-la-suta-in-2010-ins-1075503, în cultură http://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora/2011-12-05/Bugetul-ICR-pe-2012-de-44-de-milioane-lei-a-fost-aprobat-in-comisiile-de-cultura-ale-Parlamentului, deci, în care domeniu, zic???  Aici de exemplu? http://www.gandul.info/financiar/hellvig-dupa-auditul-din-mdrt-pentru-perioada-in-care-udrea-a-fost-ministru-jaf-cu-banul-public-9896881

Mda, deci bine, PA!

Despre Ciprian Bojan

Profesor la ţară
Acest articol a fost publicat în Personal, politic. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la E campanie: Băselică se confesează! :)

  1. ellyweiss zice:

    O, doamne, cat de penibil a fost ieri seara…vai de :inteligenta” lui.
    A vrut sa ma faca inca o data alba-neagra cu noi. Poate o mai fi reusit cu ai lui si cu cei ce se dau altfel decat majoritatea. Aia de zic ca toti politicienii sunt acelasi lucru.
    N-am mai rabdat aseara si am scris si eu ceva, cu orice risc. Vad ca inca n-a primit oua clocite :))
    Bun articol! Nu prea mai e timp si cazul de umor dar ai 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s