Lupta Titanului împotriva comunismului: Ai noștri au fost comuniști mișto! (Pamflet la pamflet)

Astăzi puterea din România s-a hotărât să scrie un nou pamflet la adresa societății românești intitulat ”Legea Lustrației”. În mod aproape paradoxal, 😉  a fost aprobat în Parlament cu majoritate de voturi. Așadar, mi-am permis și eu să fac un pamflet la acest pamflet! 😛

Reforma Statului atât de clamată și de vârtos împinsă spre neîndoielnica înfăptuire, a intrat astăzi într-o nouă etapă: comuniștii cei răi au primit astăzi o puternică lovitură din partea celor care, cu atâta hotărâre sunt porniți în înfăptuirea unei societăți moderne!

Și, pentru că era nevoie de niște oameni competenți în foncțiile de stat, fiindcă așa a hotărât Înțeleptul Conducător în legătură cu competența lor, Legea Lustrației exceptează de la prevederile sale pe foștii șefi și șefuleți ai UTC, precum și pe foștii membri ai corpului diplomatic. Acestea sunt doar niște mici coincidențe, deoarece nu se refereau la Primul Ministru în exercițiu și nici la noul Director al Serviciului Român de Informații Externe! Ci, așa în general s-au gândit Domniile Lor că ar fi mai bine! 😉

Dar, cel mai important lucru este următorul: dacă se jură pă roșu că au fost anticomuniști în suflet, da’ i-a obligat conștiința și spiritul democratic să ia carnetul de partid în mânuțele lor imaculate, dom’le au dreptul să candideze, în virtutea acelorași principii democratice, că ei sunt băieți mișto și, drept dovadă, chiar declară asta chiar în scris! Da’ așa, nu de alta, da’ să puteți alege liber niște oameni, care odată ce completează niște declarații sincere și fără greșeli de ortografie, au devenit mai imaculați decât prima zăpadă căzută pe ogoarele patriei!

Știți, s-ar putea ca printre candidați să fie și comuniști răi și nu știți cum să-i alegeți să nu-i confundați cu cei răi. E atât de simplu: cei care îl critică pe Titanul luptei anticomuniste sunt comuniștii răi!

Votați???

Despre Ciprian Bojan

Profesor la ţară
Acest articol a fost publicat în cultural, Personal, politic, Social și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Lupta Titanului împotriva comunismului: Ai noștri au fost comuniști mișto! (Pamflet la pamflet)

 1. Pingback: Lupta Titanului impotriva comunismului: Ai nostri au fost comunisti misto! (Pamflet la pamflet)

 2. elly weiss zice:

  :)) Nu cred ca la niste simpli membri de partid se refera aceasta asa-zisa lege…ca majoritatea asemenea membri au fost (de fostii membri PCR vorbesc).
  E o lege oricum inutila…doar ca sa fie…sau ca sa fie folosita ca o unealta impotriva doar a unora…
  Uite, chiar acum, se discuta despre ea pe b1…si hipopotamu’ de Boda exact ce spun eu zice…chiar in aceste momente :))

  • Ciprian Bojan zice:

   Câtă vreme doar o singură persoană trebuie să aibă dreptate și tri țucălăi îi cântă-n strună, chiar se crede mișto, tipu’! A mai fost unu’ cam la fel, dar s-a îmbolnăvit letal de gloanțe de război în ’89 și iaca, dus e! Ăsta trebuie ținut în viață, poate se îmbolnăvește de supradoză de uischi! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s