Nu mă mir că a picat moţiunea, mă mir că unii parlamentari mai au pretenţia că sunt în viaţă!

Cică ieri a fost depusă o moţiune de cenzură la adresa Guvernului României (de fapt trebuia să spun Portocaliuiei sau Băsesculiei, da’ aveam o dilemă şi… mă rog…) şi parlamentarii puterii au zis pas! Fain, aşa se face. În pieţele centrale din capitală, nişte oameni protestau, cerând demisia Guvernului. Şi Guvernu’ a zis pas! Adică nu discută ei dom’ne cu neşte gălăgioşi, care surprinzător sau nu, tocma’ îi ţin pe membri aceluiaşi guvern… în foncţii. (?)

Şi acum: surpriza 😀 de ce nu s-a votat moţiunea (?) : trebuia respectată disciplina de partid, că altfel… Păi bă, disciplină de partid când ai pentru ce, nu în ciuda poporului, pe banii căruia faci tu disciplină de partid… Apoi fiecare membru al Parlamentului are un nume şi un prenume şi nu-l cheamă: Pesede Gigel, sau Penele Costel sau Pedele (Traian 😉 ) Ionel. La ce mai foloseşte fiecărui membru al Parlamentului să mai posede acte de identitate? Chiar aşa să se complacă indivizii ăştia în a accepta să se depersonalizeze?

Nu cred că mai e nevoie de nici o concluzie! Doar de atâta: am rămas destui (fraieri) cetăţeni în ţară, ca să aibe pe cine să ia dracu’!

Anunțuri

Despre Ciprian Bojan

Profesor la ţară
Acest articol a fost publicat în politic. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s