Dragi guvernanţi vă mulţumim că existaţi! Altfel n-am avea ocazia să vă spunem mereu: PLECAŢI, LĂSAŢI-NE ÎN PACE!!!

Vor exista, printre cititorii acestui articol, persoane care mă vor critica. Puţin îmi pasă! Am propriile argumente să gândesc astfel, aşa că dacă vor exista contraargumente… se cheamă că e polemică şi nimic mai mult. Nu m-am autoproclamat niciodată deţinătorul adevărului absolut! Eu doar exprim un punct de vedere.
Aşadar, haideţi s-o luăm mai pe îndelete. În primul rând, stimabilii guvernanţi s-au gândit că „n-ar fi rău să fie bine”, adică după cum vrea muşchii lor. Să-şi asume răspunderea (a doua oară, în faţa aceluiaşi Parlament) pe legea educaţiei. Au făcut un simulacru de dezbatere publică, în care profesorii, ce-i drept, nu liderii sindicali, aveau un loc unde să-şi prezinte doleanţele. Acel forum de dezbatere. Păi vreţi să ştiţi cum au încercat să atragă cât mai mulţi oameni pentru a-şi exprima punctul de vedere? Vă ofer exemplul meu, fiindcă n-am nimic de pierdut! Iată conţinutul e-mailului de la forumul „Un pas înainte„:
„Welcome C. Bojan to unpasinainte
Please find below your login details:
Username: C. Bojan
Password: 8O^r3vApMo)R
Deci aşa arată parola... da’ io ştiu face copy/paste şi nu tre să tastez de fiecare dată! 😉
Legat de asta: un suflet de om, o Doamnă, care a modelat generaţii şi generaţii de copii, a recurs la un gest extrem, acela de a face greva foamei. Toţi politrucii, indiferent dacă sunt la putere sau în opoziţie, caracterizează acest gest foarte sec: „un gest regretabil”. Şi cam… atât! Nici o promisiune de a încerca să analizeze situaţia, nici un gest de a o vizita la spital, nici un semn de încercare de a stabili, de comun acord cu partenerii sociali, o soluţie, nişte soluţii, NIMIC! Nici măcar mimarea, schiţarea unui dialog… poate sunt clarvăzători şi guvernanţii ştiu mai bine, poate suntem noi orbi şi nu vedem realitatea…
Tot „preaiubiţii” guvernanţi îşi dau, cu mare talent şi precizie, cu stângu’-n dreptu’: votează contrar cu măsurile luate de propriul Guvern şi prin intermediul miniştrilor- deputaţi, prezenţi în sală , două (nu una) propuneri ale Opoziţiei 😕 ??? Şi după ce află gafa… o dau din colţ în colţ… Un singur lucru mai trebuie să recunoască: sunt de râsul curcilor 😀 !
Deci, ca să nu mai lungim mult. Ne demonstrează zi de zi, chiar fără să greşească niciodată, că ei sunt: indiferenţi, inconsecvenţi, dar mai ales, INCOMPETENŢI! Credeţi că mai are rost să le spunem, să-i rugăm să plece?

Despre Ciprian Bojan

Profesor la ţară
Acest articol a fost publicat în politic, Social. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s