Reforma Statului? Păi, hai să începem!

Ai noştri dragi şi iubiţi conducători, s-au gândit ei, micuţii, că statul pe care tot ei, micuţii, îl conduc trebui-musai reformat! De acord!

Hai să începem prin a-i obliga să-şi respecte jurământul de investire în funcţiile publice, în care se spune printre altele: „Jur să respect Constituţia şi Legile ţării” (… Evident, cred că se referă la ţara asta, nu la altă ţară…). Şi dacă nu îl respectă, noi poporu’ suveran, trebuie să propunem:

„Proiect de Lege privind modificarea Codului Penal prin introducerea infracţiunii şi pedepsei de nerespectare a Jurământului depus de persoanele care ocupă funcţii publice în toate instituţiile publice din România:

Articolul  1: Se introduce infracţiunea de nerespectare a Jurământului depus de persoanele care ocupă funcţii publice în toate instituţiile publice din România

Articolul 2: Se pedepsesc cu închisoarea de la 10 la 30 de ani şi confiscarea averii persoanele care se fac vinovate de infracţiunea de nerespectare a Jurământului depus la ocuparea funcţiilor publice.”

Credeţi că vor?

Publicitate

Despre Ciprian Bojan

Profesor la ţară
Acest articol a fost publicat în politic, Social. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s