Deştele buclucaşe ale Băselului

Ieri 09.03.2009, Preşedintele- Jucăuş al tutror românilor, a făcut o nouă „demonstraţie” de clarviziune politică, folosind pretextul crizei economice pentru a se adresa Parlamentului, şi mai ales poporului. Io unu’ cred că mesaju’ era cu totul altul, şi a crezut că nu ne prinem. A folosit acest prilej, pentru a căuta vinovaţi, pentru a-şi reinventa noi teme de campanie electorală.
Da’ ca să poată să ne şi arate cine sunt vinovaţii, tre’ să folosească deştiu’ arătător de la o mână. Bun, am înţeles ăşti-as vinovaţii, şi ce să le facă, ceilalţi, „imaculaţii”? Poate că iar crede că nu ne-am prins. În timp ce arăta cu deştiu’ arătător de la o mână, vinovaţii, în „subtext” ridica şi deştiu’ mijlociu de la cealaltă mână, îndemnându-ne părinteşte să facem la fel cu D-Sa!

Şi dacă tot am aflat ce atitudine trebuie să avem în faţa „vinovaţilor crizei„, am mai aflat un lucru: cine-l supără pe „şefu'”, poate avea automat aceiaşi atitudine din partea Jucăuşului, pentru că el dă verdicte, el dictează în ţara asta cine-i bun şi cine-i rău. Deci oameni buni, am devenit un popor de „potenţiali inamici”, un popor de ţinte ale Jucăuşului. Să ne fie clar: n-avem nici o scăpare, dacă vrea muşchii lui de marinar încercat!
Jucăuşu’, tot jucăuş, că doar n-o fi altfel… Da’ când menţiona aseară pe TVR 0,1, că în România sunt peste 4 milioane de pensionari să nu-ţi vină să-i tragi o înjurătură? Păi prima imagine care mi-a venit în minte a fost aceea că arată cu cele două deşte spre PĂRINŢII MEI, doi oameni BOLNAVI, care au MUNCIT O VIAŢĂ, ca apoi să fie arătaţi cu deştiu’ de unu’ care se crede ăl mai jmecher? Deci PENSIONARII au tupeul să mai trăiască cum pot de pe o zi pe alta, şi pentru asta tre’ să-i înjurăm? Da’ de maşinuţele şi ţoalele fiicelor sale, luate pe bani grei,nu zici nimic? Păi asta e cauza crizei, nu pensionarii!
Aştept să-şi ceară scuze publice, da’ io nu cred că are atâta bărbăţie!

Despre Ciprian Bojan

Profesor la ţară
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s